Samenwerken aan de buurt

Buurtgids | welzijn, zorg of hulp
7 mei | 21:36 uur
Lia B | Vrijwilliger, Midden-Inn
volg buur
Nieuwe Facebookpagina "Activiteiten Midden-Inn Heerjansdam"
Naast de nieuwsbrief Midden-Inn, is er nu ook een facebookpagina, die u op de hoogte brengt van allerlei weetjes en activiteiten in zowel het Midden-Inn, maar ook over het dorp Heerjansdam. Open in uw facebookaccount: "Activiteiten Midden-Inn Heerjansdam".

Op dit moment maakt het Coronavirus nog dagelijks slachtoffers en is er nog weinig zicht op verbetering. Men wordt aangeraden om contacten zoveel mogelijk te beperken en zich zo min mogelijk op straat te begeven. Wij gaan er voorlopig vanuit, dat alle maatregelen nog wel even aanhouden en waar mogelijk met hele kleine stapjes worden herzien. Zodra het weer mogelijk is, om de activiteiten in het Midden-Inn te starten, gaan wij de nieuwsbrief weer maandelijks bij bewoners Midden-Inn en op aanvraag bij familieleden en/of overige bewoners in Heerjansdam, bezorgen en vervolgens de informatie op de facebookpagina melden. 

U kunt vanaf heden de facebookpagina raadplegen. Wij proberen er met regelmaat iets gezelligs op te zetten of u bij te praten over de stand van zaken.  

Wilt u de onderwerpen lezen op de facebookpagina van "Activiteiten Midden-Inn Heerjansdam", klik dan in de facebookpagina op "vind ik leuk". Nieuwe berichten zullen u dan sneller bereiken.

 
lees verder