Samenwerken aan de buurt

Buurtgids | kunst, cultuur, creatief
22 juni | 15:16 uur
Theater de Buurvouw Rotterdam | theater, Theater de Buurvrouw
volg buur
Kerf de Labjesrat, kindervoorstelling 6+
 ‘Als ik papa dát vertel, wil hij me vast nooit meer zien!’
Hoe zou Kerf kunnen ont-liegen?
 
Een ontploffing, weg huis! En zo gaan een ratje en een man op hun fiets naar het bos. Het zijn Kerf en zijn vader Frederick. In het bos bouwen zij een nieuw huisje, van de fiets maken ze een lab - een laboratorium. Ze kweken er zaadjes voor de mooiste bloemen en gedachten voor de Waarheidsdrank. Althans dat proberen ze.
 
Van buurman Boer hoort Kerf dat iedereen een moeder heeft. ‘Maar waar is mijn moeder dan?’ Frederick wil daar niks over zeggen. Is niks zeggen liegen? Of is dat gewoon niks zeggen? Kerf bedenkt dat Frederick maar eens een slokje Waarheidsdrank moet nemen. En dan komt alles in een stroomversnelling…
 
Kerf zoeft met zijn vriend Steen langs kerfjes in je staart, een hongerige Ver-klapekster, een giechelend Bruidsboeket en de altijd jokkende Spin.
 
Kerf de labjesrat (6+) is een wonderlijk verhaal, beeldend met verrassende wendingen en licht van toon. Vol humor en mooie liedjes.

Reserveer kaartjes voor deze voorstelling: https://debuurvrouwrotterdam.stager.nl/web/tickets
De voorstelling start om 11.00 (deur open om 10.40)
De 2e voorstelling start om 14.00 (deur open om 13.40) 
 
Let op: Kinderen (zonder verkoudheidsklachten en/of koorts) worden bij de deur door hun ouder afgeleverd. De kinderen wassen hun handen. Ouders noteren hun telefoonnummer waarop zij te bereiken zijn op een etiketsticker. Kinderen gaan met deze sticker op, onder begeleiding van vrijwilliger(s), naar binnen. U kunt na afloop uw kind weer buiten ophalen.


De Buurvrouw
Locatie
Larikslaan 200
3053LG Rotterdam
lees verder