Plan of bericht | prikbord
12 februari | 16:56 uur
Maximaal comité | Voorzitter, Stichting Maximaal comité
volg buur
Helpt u alle verenigingen uit Hoogmade ook aan €5000,-? laat dan uw positieve reactie achter!

Univé Zuid Holland stelt €5000,- beschikbaar voor iedereen die een maatschappelijk doel wil realiseren. Stichting Maximaal comité heeft ook een doel ingediend.

Het maximaal comité is voor het 3e jaar bezig om samen met een groep enthousiaste vrijwilligers uit iedere vereniging die Hoogmade rijk is, een prachtige feestweek te organiseren op en rond Koningsdag. Dit is een geweldig succes waar enorm veel inwoners hun steentje aan bijdragen. Ons motto is niet voor niets "met elkaar | voor elkaar". Hoe meer mensen helpen, hoe minder iedereen hoeft te doen en hoe meer iedereen kan genieten. Door alle hulp, inzet en sponsoring proberen we alle evenementen gratis of zo goedkoop mogelijk te kunnen organiseren. Het leven is al duur genoeg. Daarom hebben wij dit doel ingediend bij Univé om nieuwe materialen aan te schaffen, die iedere vereniging weer kan gebruiken. Zo is het voor iedereen een win win situatie.

Wilt u ons helpen aan deze mooie geldprijs? Laat dan nu een positieve reactie achter op de website https://samenmetunive.nl/doelen/spelmaterialen-koningsdag-week/

Vanaf 4 maart zal Univé 5 ingezonden doelen uitkiezen om te nomineren. Vanaf 29 april kan er dan door inwoners van Kaag en Braassem gestemd worden op zijn of haar favoriete doel.

We hopen dat wij in ieder genomineerd worden en daarna nog eens op uw steun kunnen rekenen!

lees verder
Vissersweg 7, 2355 AL Hoogmade, Netherlands